Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne

Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne - William Doyle, Naomi Moriyama | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Doyle, Naomi Moriyama
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne.pdf
ISBN
4328491548497

OPIS

Japonska domača kuhinja ni le suši ali surova riba, temveč dobra tradicionalna kuhinja. Japonci uživajo v najokusnejši, najbolj hranljivi in najbolj naravni kuhinji na svetu - brez odrekanja, brez krivde, brez odvečnih kilogramov. Sveža, preprosta in zdrava hrana je zanje največja dragocenost.Naomi Moriyama nam s številnimi recepti, ki jih zanimivo prepleta z življenjsko filozofijo Japoncev o kupovanju in pripravi hrane, razkriva, kako in s čim se hrani na milijone Japonk, da so zdrave, vitke, mladostne in ohranjajo dinamičen življenjski slog.

V zadnjem stoletju so se Japonci naučili umetnosti razvijanja številnih pionirskih tehnoloških inovacij, ki so korenito spremenile način, na katerega se igramo in delamo. ...

Žal pa strokovnjaki opozarjajo, da... Da gre za zelo uspešno dieto, kaše statistika. Na Japonskem se je v lanskem letu občutno zmanjšalo število obolenj za gastritis, diabetes in artritis, vse to pa so bolezni, ki se jih da pozdraviti samo z vodo.

POVEZANE KNJIGE