Posel s knjigami

Posel s knjigami - André Schiffrin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
André Schiffrin
DIMENZIJA
12,5 MB
IME DATOTEKE
Posel s knjigami.pdf
ISBN
2377072486292

OPIS

Posel s knjigami (Business of Books, 2000) je kmalu po izidu postal obvezno branje za vse knjižne profesionalce, veliko zanimanje pa je požel tudi med ljubiteljskimi bralci.Schiffrin razlaga, kako zalaganje knjig le s finančnim učinkom v mislih ni le ekonomsko kratkovidno, temveč tudi kulturno uničujoče. Brez drsenja v nostalgijo za »starimi dobrimi časi« opisuje potrebnost usklajenega razmerja med lažjimi, zabavnejšimi založniškimi programi in socialno odmevnimi knjigami ter med novimi izdajami in ponatisi klasike. Opozarja, da iskanje najnižjega skupnega imenovalca ni uničilo le televizijskih programov, temveč v precejšnji meri že založniške, ki vse bolj raćunajo na takojšnje ugajanje. Knjiga je hkrati učbenik razsodnega založništva v pridobitniškem stampedu in opomin k temu, kaj lahko izdaja prave knjige ob pravem času premakne v družbeni zavesti. Izšla je že v dvajsetih državah.Legendarni ameriški založnik Andre Schiffrin, vodja založbe Pantheon in kasneje lastnik založbe New Press, je s svojim založniškim delom odločilno vplival na ameriško kritično zavest. Svoje življenje opisuje tudi v avtobiografiji Politično izobraževanje: odraščanje v Parizu in New Yorku (A Political Education: Coming of Age in Paris and New York, 2007).

Knjiga se sicer zelo malo osredotoča na posel in marketing, vendar pa zajema teorijo, ki je preizkušeno orodje za lastnike podjetij in marketingarje. Zlasti za tiste, ki razumejo vzorce znotraj razmišljanja potrošnika o informacijah, ki jih prejme.

Vas ... Slovenija UKC Ljubljana z Majbert Pharm sklenil posel za dobavo hitrih testov Karanteno je izkoristil za gradnjo "knjižnega ... Svoje načrte za letošnje poletje je z bralci Dnevnika delila mag.

POVEZANE KNJIGE