Njami mami

Njami mami - Polly Williams | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polly Williams
DIMENZIJA
8,45 MB
IME DATOTEKE
Njami mami.pdf
ISBN
5802343464278

OPIS

Amy Crane je v krizi. Šest mesecev po porodu se še vedno ne more sprijazniti s prehodom od neodvisne tridesetinnekajletnice do mamice, ki vzhaja kot krof. Ne more se spomniti, kdaj si je nazadnje privoščila voskanje nog. Ali doživela orgazem. Materinstvo obenem boleče postavi v ospredje njeno otroštvo. Vrhu vsega Amy sumi, da jo njen partner vara. Tu nastopi Alice - ki za svoje poslanstvo razglasi probrazbo Amyjinega telesa, samozavesti in ljubezenskega življenja. Ko Amy zamenja blazinice za dojenje za botoks in se izvije iz svoje nizke samopodobe, se tudi njeno poželenje - takrat pa se stvari precej zapletejo...

Zvirče 35a 4290 Tržič Stroški pošiljanja; Podjetje; Kontakt Blog Njami mami je še nadgradil ljubezen do hrane, inovativnih receptov, nemogočih kombinacij, lepih postavitev na krožniku in vse skupaj postavil v simpatične video recepte. Družbena omrežja za podjetja rada vodim na spontan način, brez vsiljivega oglaševanja ter skozi resnično uporabo izdelkov in storitev v vsakdanjem življenju. Nami Sushi werd opgericht door een aantal ervaren sushi chefs, die hun liefde voor de volle smaak van kraakvers bereide sushi en sashimi wouden delen met de steeds groter wordende groep van liefhebbers van de authentieke Japanse keuken, bekend om zijn vele originele en gezonde delicatessen... Šutna 2, 1241 Kamnik Moj račun.

; 21 cm Zakaj pišem blog? Že od nekdaj rada kuham preproste jedi. Predvsem jih rada prezentiram na krozniku.

POVEZANE KNJIGE