Trije prašički

Trije prašički Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,3 MB
IME DATOTEKE
Trije prašički.pdf
ISBN
6579698482729

OPIS

Interaktivna knjiga z magnetkiKlasična pravljica Trije prašički v prenovljeni podobi!Otroci bodo zagotovo uživali ob branju pravljice in razpostavljanju priloženih magnetkov po slikovitih prizoriščih izpod čopiča priznane ilustratorke Andree Petrlik. Magnetki so priloženi knjigi in shranjeni v priročni škatlici, ki je tudi del knjige.

Drugi si je dal malce več dela s hišo iz šibja, a tudi on je bil hitro gotov in se pridružil prvemu pri ... Trije prašički; Trije prašički. Prelistaj me.

Potem pa je prišel volk … Klasična pravljica v obliki reliefne kartonke. Kartonka je na otip razgibana in zato privlačna za otroke. Trije prašički Družinsko gledališče Smerkolj je pripravilo predstavo z naslovom Trije prašički .

POVEZANE KNJIGE