Razhajanja

Razhajanja - Vinko Möderndorfer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Vinko Möderndorfer
Razhajanja.pdf

Medtem je Agencija za trg vrednostnih papirjev sprožila nadzorni postopek s katerim ugotavlja, ali so v dnevih pred menjavo zlorabili notranje informacije in neenakomerno obveščali delničarje. Po naših informacijah so v Levici prisotna globoka razhajanja glede nadaljevanja koalicijskih pogovorov. Del stranke, ki ga naši sogovorniki iz ostalih strank vidijo kot "zmerno" ali "konstruktivno" strujo, je naklonjen koalicijskemu sodelovanju. Finančna razhajanja so en najpogostejših razlogov za razpad intimnih zvez.

Je hkrati tudi ena najbolj intimnih izkušenj, ko se ... Pivec: Odloči naj kongres; Gantar: Notranja razhajanja moramo umakniti z dnevnega reda Javnost in člane stranke so razburili službeno-zasebni obiski Pivčeve T. H., G.