Modri dim

Modri dim - Nora Roberts | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
9,8 MB
IME DATOTEKE
Modri dim.pdf
ISBN
1783188646327

OPIS

Ogenj, ki je ponoči izbruhnil v družinski piceriji, je na več načinov spremenil življenje mlade Reene Hale. Sosedje in sorodniki se združijo in pomagajo Halovim v stiski in pri obnovi restavracije. Pristojni v Baltimoru primejo požigalca. Ob požaru pa Reena spozna tudi brutalno lepoto in uničujočo moč plamenov in njena usoda je določena. Odloči se, da bo študirala, se borila in prestala vse, da bi razumela in obvladala to grozljivo silo in nekega dne tudi sama postala preiskovalka.Todi ni edina, ki je tako navdušena nad plameni. Tudi nekdo drug vidi njihovo moč – in ni obseden le s tem, da bo ogenj osvojil, ampak da bi si ga podredil, se ga polastil in uporabil za natančno določeno maščevanje …Ko Reena doseže cilj in se pridruži enoti za preiskavo požigov, so njene moči in razum ves čas na preizkušnji. Toda včasih se zdi služba le »mačji kašelj« v primerjavi z njenim ljubezenskim življenjem. Za njo je kopica propadlih razmerij – nekatera so se končala tragično in dramatično, nekatera so počasi ugasnila. In zato ne more kriviti samo moških – navsezadnje s sajami prekrita ženska, ki odločno ukazuje in zaudarja po dimu, res ni ravno glavni dobitek. Končno spozna Boja Goodnighta, ki se zdi drugačen. Že leta se je trudil najti Reeno, in zdaj ko jo ima na dosegu rok, je ne namerava kar tako izpustiti.Podobne namene ima tudi moški, ki nadleguje Reeno z nesramnimi telefonskimi klici in vrsto grozljivih zločinov. In ko si Reena obupno prizadeva, da bo odkrila žarišče klicev, požarov, sovraštva, ki je uperjeno proti njej, jo čaka hujši pekel, kot ga je doživela kdaj koli prej …

Oceni knjigo: 4. Ogenj, ki je izbruhnil ponoči v družinski piceriji, je na več načinov spremenil življenje mlade Reene Hale.

Pristojni v Baltimoru primejo požigalca. Modri dim - Mehka izdaja. Modri dim - Mehka izdaja.

POVEZANE KNJIGE