Deklici v modrem

Deklici v modrem - Mary Higgins Clark | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Higgins Clark
DIMENZIJA
12,86 MB
IME DATOTEKE
Deklici v modrem.pdf
ISBN
7427611708148

OPIS

Triletni dvojčici Kathy in Kelly ugrabijo, medtem ko njuna starša v miru večerjata. Kmalu odkrijeta sporočilo z zahtevo po gromozanski odkupnini. Vendar! – po vsej tragediji jima izročijo le eno od dvojčic. Vsi menijo, da je Kathy mrtva, vendar mala sestrica vztraja, da še živi, saj lahko komunicira z njo. Sprva ji verjame le mati, toda naposled se iskanja pogrešane dvojčice loti tudi FBI.Mary Higgins Clark se vrača v velikem slogu. Po vrsti svetovnih uspešnic je znova napisala roman, ki ga hvalijo vsi povprek. Morda prav zato, ker ji še posebno ležijo otroški značaji, ki jih zna spretno vplesti v temačno ozadje krutega sveta.

Izvor. Njene kriminalne zgodbe so postale uspešne povsod, veliko njenih del so priredili tudi za televizijo. Njeno najbolj znano delo je roman Kje sta otroka, tudi v slovenščino so prevedli kar nekaj njenih knjig (Deklici v modrem, Krik v noči, Po mestu naokrog, Še se bova srečala ...).

ponatisom. Dosegljiv je tudi slovenščini, ob tem pa je prevedenih še nekaj njenih romanov: Deklici v modrem, Krik v noči, Po mestu naokrog, Še se bova srečala in Rada pleše, rada ima glasbo. Prebrala v pičlih 24 urah knjigo Mary Higgins Clark - Deklici v modrem....bralna, jo ne moreš nehati brat....govori o ugrabitvi dveh deklic dvojčic, po predaji denarja se vrne le ena. DEKLICI V MODREM 5€ (trda vezava) V MESEČINI SI LEPA - 3€ (mehka vezava) V MESEČINI SI LEPA - 5€ (trda vezava) MOJA SI - 4€ (mehka vezava) RADA PLEŠE, RADA IMA GLASBO - 4€ (trda vezava) VSO DOLGO NOČ - 5€ (trda vezava) TATINA MALA DJEVOJČICA -3€ (mehka vezava) Knjige so zelo dobro ohranjene.

POVEZANE KNJIGE