Potovanje v Armenijo

Potovanje v Armenijo - Osip Emiljevič Mandelštam | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osip Emiljevič Mandelštam
DIMENZIJA
4,82 MB
IME DATOTEKE
Potovanje v Armenijo.pdf
ISBN
4378654701857

OPIS

na jugu na Turčijo in Armenijo, na jugovzhodu na Azerbajdžan, na zahodu ... Sledi ogled enega najlepših spomenikov na Kavkazu, samostana Geghard, vklesanega v skalo. Samostan je del Unescove kulturne dediščine, njegovo ime pa spominja na sulico, ki je prebodla Jezusovo stran na križu in naj bi jo v Armenijo prinesel apostol Juda Tadej (sama relikvija je shranjena v Echmiadzinu). RANA URA, ZLATA URA! Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popust OPOMBA: Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.

11 dnevno potovanje v nekdanji sovjetski republiki in danes samostojni državi v Gruzijo in v Armenijo.Na stičišču Evrope in Azije, potovanje Gruzija in Armenija predstavlja sožitje obeh celin.Deželi imata neverjetno bogato zgodovino, antične templje, krščanske zgradbe pred Konstantinovim časom, pomnike iz sovjetskega obdobja in seveda zelo moderne ... Tickets for Potovanje v Armenijo, 10.04.2010 on the 20:30 at Kosovelova dvorana Armenija je bila pred letom 1454 mogočna država z bogato kulturo ter je v določenem času nadzorovala vse ozemlje med Črnim morjem in Kaspijskim jezerom.Že leta 301 je postala prva država, ki je formalno prevzela krščanstvo kot uradno državno vero — 12 let pred Rimom.Na oblasti so bile različne rodbine. Vendar je potem, ko so jo zasedli Parti, Rimljani, Mongoli, Arabci, Egipčani ... Čudovito, aktivno in dinamično potovanje vas popelje v čarobni svet Zakavkazja, na civilizacijski prehod med krščanski in muslimanski svet.V dve krščanski deželici, ki sta tisočletja kljubovali velikim sosedom in bili med prvimi, ki sta sprejeli krščanstvo, a sta skozi čas ostali osamljeni na južni strani Visokega Kavkaza. Na srečo so nas v odločitev "prisilili" v agenciji, kjer smo najeli avto, saj so nam napisali, da potrebujejo več dni za ureditev papirjev, potrebnih za vstop v Armenijo z gruzijskim avtom.

POVEZANE KNJIGE