Lončeni pes

Lončeni pes - Andrea Camilleri | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Camilleri
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Lončeni pes.pdf
ISBN
3438204265311

OPIS

Lončeni pes je eden najboljših romanov v seriji kriminalk s komisarjem Montalbanom. Zaplete se z vrsto na videz nepovezanih, kaj čudnih dogodkov: avtomobilsko nesrečo, nenavadnim ropom v veleblagovnici in srečanjem komisarja z mafijcem Tanom Grškim, ki mu pozneje pove za skrivnostno votlino, kjer najdejo že pred desetletji umrla ljubimca, ob njunih nogah pa lončenega psa. Komisar se strastno poda v razreševanje starega zločina, pri čemer jo skoraj skupi. V sočnem prevodu Veronike Simoniti pred nami oživi sicilijanski temperament duhovitega in poštenega Montalbana, ljubitelja dobre hrane lepih žensk, ki se mu bralec ne more upreti.Andrea Camilleri (rojen leta 1925 v Porto Empedoclu na Siciliji) je pripovednik, pesnik, gledališki in televizijski režiser in scenarist. Že z zgodnejšimi proznimi deli si je pridobil veliko naklonjenost bralcev, ki je še narasla, ko je začel pisati kriminalne romane, v katerih vsakršne zanke razvozlava Salvo Montalbano, policijski komisar južnjaškega temperamenta. Z njimi je postal najbolje prodajan italijanski pisatelj in doživel številne prevode in televizijsko upodobitev. 

Kakovostni lonci za rože različnih dimenzij, barv in oblik. Ugodne cene in hitra dostava na dom. Lončene peči vgradimo po vašem okusu in prostorki zmožnosti.

zelo hitro prenese na zrak, ki hitro segreje prostor. Zelo priljubljena je kot dodatni vir ogrevanja v .

POVEZANE KNJIGE