Natašin ples

Natašin ples - Orlando Figes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Orlando Figes
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Natašin ples.pdf
ISBN
9535316184959

OPIS

D 7125/3. Maria Todorova: Imaginarij Balkana ... Natašin ples Avtor: Orlando Figes je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine".

67-80. Ob filmu Stalinova smrt se je Ingrid Kovač Brus pogovarjala s glasbenikom, odgovornim urednikom programa ARS na Radiu Slovenija ter prevajalecem (Natašin ples, Šepetalci …), Matejem Venierjem.Vabljeni k obisku drugih filmov v sklopu abonmajskega programa Filmska srečanja ob kavi. Naslov: Natašin ples : kulturna zgodovina Rusije. - 2008 Število izposoj: 33 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50217: Knjižnica Domžale Orlando Figes je prišel v Ljubljano na povabilo založbe Modrijan, ki je izdala tudi Natašin ples (do danes je izšel že četrti ponatis te Kulturne zgodovine Rusije).

POVEZANE KNJIGE