Lačni razumevanja

Lačni razumevanja - Alison Eivors, Sophie Nesbitt | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alison Eivors, Sophie Nesbitt
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Lačni razumevanja.pdf
ISBN
7112143607968

OPIS

\"Priročnik, ki naj mladim pomaga razumeti in premagati anoreksijo nervozo, \"LAČNI RAZUMEVANJA\" podaja na razumljiv, jasen in pregleden način številna teoretična izhodišča motenj hranjenja, s poudarkom na anoreksiji nervozi, ki temeljijo na trdnih temeljih znanja, kliničnih izkušenj in raziskav. Še pomembnejše pa je, da spreminja teorijo v prakso in terapevta, starša in mladostnika z motnjo hranjenja vodi preko cele vrste napotkov in nalog do končnega cilja, ki je sprejemanje samega sebe. Ključni mehanizem tega procesa je eksternalizacija, s pomočjo katere mladostnik z motnjo hranjenja loči, oddvoji sebe od bolezni. Knjiga je vredna branja, še večja pa je njena uporabna vrednost. S svojimi teoretičnimi osnovami in praktičnimi nasveti bo povezovala strokovnjake s področja motenj hranjenja, mladostnike, ki se borijo proti tej bolezni ter njihove starše in skrbnike in jih z roko v roki popeljala k skupnemu cilju: mladostnikovemu ozdravljenju.\" mag. Karin Sernec, dr. med.

Print (Read 25619 times) Petra. Global Moderator p Offline All IS Full Of Love Posts: 10659 Gender: Lačni zaradi izumiranja čebel? 26.02.2008 at 20:07:00 . Najbolj globoke in skrite potrebe in želje njihovega srca bodo potešene: »Ne bodo več lačni in ne bodo več žejni in nič več jih ne bo žgalo sonce ne kakršna koli pripeka« (Raz 7,16).

Global Moderator p Offline All IS Full Of Love Posts: 10659 Gender: Lačni zaradi izumiranja čebel? 26.02.2008 at 20:07:00 . Najbolj globoke in skrite potrebe in želje njihovega srca bodo potešene: »Ne bodo več lačni in ne bodo več žejni in nič več jih ne bo žgalo sonce ne kakršna koli pripeka« (Raz 7,16). Gospod sam bo kruh ki bo potešil njihovo lakoto, vino, ki bo pogasilo njihovo žejo.

POVEZANE KNJIGE