Zdravilne rastline

Zdravilne rastline - Bruno P. Kremer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Bruno P. Kremer
Zdravilne rastline.pdf

3. ... Zdravilne rastline Brin, navadni (Juniperus communis) Cimet (Cinnamomi cortex) Čajevec (Camellia sinensis) Ginko (Ginko biloba) Glog - zdravilo za oslabelo srce Kamilica, prava (Matricaria chamomilla) Klinčevec, dišeči (Syzygium aromaticum) Konoplja v živilih in prehranskih dopolnilih Kumina, ... Strani v kategoriji »Zdravilne rastline«.