Odvisnost od alkohola

Odvisnost od alkohola - Aleksander Može | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksander Može
DIMENZIJA
9,83 MB
IME DATOTEKE
Odvisnost od alkohola.pdf
ISBN
2687250724728

OPIS

Na oddelku se zdravijo pacienti z odvisnostjo od alkohola in s sočasnimi duševnimi motnjami, ki po svoji klinični sliki takrat ne zahtevajo drugačnega zdravljenja. Za odvisnost od alkohola nikoli ne obstaja le en razlog: vedno gre za povezavo genetike, ki je ne izbiramo, in vzorcev vedenja, ki smo jih pridobili s tem, ko smo se v določeno družino rodili. Obstajajo družine, v katerih je eden od staršev odvisen od alkohola, pa to ne pomeni, da bodo tudi vsi njegovi otroci odvisni od alkohola. Edina vedenjska odvisnost, ki jo prepoznata DSM-5 in ICD-10, je odvisnost od iger na srečo.

V novih smernicah so britanski strokovnjaki razkrili pozitivne učinke odločitve, da opustite pitje alkohola. Ukvarjajo se le z odvisnostjo od alkohola; skupina psihotičnih pacientov. 46.2258314 14.6116951 Izhod Teen Challenge Slovenia.

POVEZANE KNJIGE