Naš zrak

Naš zrak - Jorge Guillén | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Guillén
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Naš zrak.pdf
ISBN
4593947426006

OPIS

Jorge Guillén pripada tisti skupini španskih pesnikov, ki je pri nas postala znana kot Lorcova generacija. V nobeni drugi evropski deželi se ni od konca preteklega stoletja zbrala tolikšna množica lirskih talentov kot prav v Španiji. Guillén je več desetletij veljal kot avtor ene same knjige z naslovom \"Cántico\" (Hvalnica), ki je najprej izšla v Madridu kot drobna pesniška zbirka, nato pa še v razširjeni izdaji s podnaslovom \"Fe de vida\" (Vera v življenje). Kasneje je izdal še dve pesniški zbirki in svoje tri knjige poezije združil v zbirki z naslovom \"Aire nuestro\" (Naš zrak). V njej je izjemni pesnik ponovno izpričal svojo ustvarjalno vitalnost.

Znatno izboljšan cvrtnik na vroč zrak bo spremenil način priprave ocvrtih jedi. Velikost košare: 3,5 l Temperatura: 80-200 °C. Naš vsakdanji zrak .

Cvrtnik je izdelan iz trpežnega nerjavečega jekla, ki mu daje odličen izgled, vzdržljivost in omogoča preprosto čiščenj ... Cvrtnik na vroč zrak z ... Privoščite si hrustljave ocvrte dobrote in prigrizke brez slabe vesti! Sedaj je to mogoče s cvrtnikom na vroč zrak Delimano Pro - nov, izboljšan cvrtnik, ki poskrbi za čudovit okus ocvrtih, a zdravih dobrot.

POVEZANE KNJIGE