Katero igro igraš?

Katero igro igraš? - Eric Berne | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Eric Berne
Katero igro igraš?.pdf

Iz predgovora k drugi izdaji. Sodobni nevrotiki nismo le svojevrstni ujetniki zunanjih pravil in realnosti, temveč tudi tistih notranjih, bolj ali manj, nikakor pa ne povsem nezavednih. Katero igro igraš? Knjiga, ki govori o psiholoških igrah, je namenjena vsem, ki se ukvarjate z ljudmi, predvsem pa s psihoterapevtskim, študijsko psihoterapevtskim, svetovalnim delom, psihologom, socialnim delavcem, svetovalcem, učiteljem, vzgojitelje in , vodji različnih organizacijskih ravni. Prodam odlično ohranjeno knjigo Katero igro igraš? Ogled in nakup mogoč relacija Logatec (041 652 208) ali Domžale z okolico + LJ (031 502 157).

Eric Berne: Katero igro igraš? Knjiga, ki govori o psiholoških igrah, je namenjena vsem, ki se ukvarjate z ljudmi v različnih odnosnih situacijah, predvsem pa s psihoterapevtskim, študijsko psihoterapevtskim, svetovalnim delom, psihologom, socialnim delavcem, svetovalcem, učiteljem, vzgojiteljem in kar tudi velja navesti-vodjem različnih organizacijskih ravni. Dr. Eric Berne: "Katero igro igraš?" Govori .se, Nedelja, 10.