Kako so prodajalci megle zavladali svetu

Kako so prodajalci megle zavladali svetu - Francis Wheen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francis Wheen
DIMENZIJA
12,15 MB
IME DATOTEKE
Kako so prodajalci megle zavladali svetu.pdf
ISBN
9802013025867

OPIS

Uspešnica Francisa Wheena, britanskega kolumnista leta, v iskrivih esejih rešeta izkrivljene vrednote in nove poglede, ki skušajo nadomestiti pojme, kot so zgodovina, napredek in razum. Od novega viktorijanstva Margaret Thatcher, ajatolovega obujanja režima, ki je obstajal pred 1.300 leti, do raznih kultov, kvakerjev, gurujev, iracionalne panike, nove desnice, novega laburizma, skratka, epidemije političnih in drugih prodajalcev megle – Wheen ne prizanese prav nikomur.Duhovita, prepričljiva polemika o ponikanju razuma na pragu 21. stoletja.

termometer Avtor: Mojca Plevel Dilema med vedeti in verjeti, ne bi smela biti dilema za stoletje, ki se hvali, da gradi na temeljih razsvetljenstva. ... Francis Wheen: Kako so prodajalci megle zavladali svetu Založba Mladinska knjiga, zbirka Esenca, Ljubljana, 2007, 24,94 € ...

You will mustinclude too much info online in this document to speak what you really are trying to achieve in yourreader. Actually it will be a Angleški kolumnist Francis Wheen je v odlični knjigi Kako so prodajalci megle zavladali svetu (Mladinska knjiga, prevod Irena Duša Draž) že pred več kot desetletjem naredil zanimivo primerjavo: leta 1800 sta se na ameriških predsedniških volitvah pomerila stara prijatelja John Adams in Thomas Jefferson, predsednik ameriške akademije znanosti in umetnosti ter predsednik ameriškega ... Najprej za uvod to, da se knjiga v slovenščini imenuje "Kako so prodajalci megle zavladali svetu".

POVEZANE KNJIGE