Krvava pesem

Krvava pesem - Melvin Burgess | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melvin Burgess
DIMENZIJA
12,76 MB
IME DATOTEKE
Krvava pesem.pdf
ISBN
8541319048022

OPIS

Prekmurska skupina Marko banda, ki letos praznuje 30 let delovanja in je bila med prvimi v samostojni Sloveniji, ki se je vse od začetka načrtno ukvarjala s poustvarjanjem in ohranjanjem ljudske glasbene dediščine, nam tokrat ponuja prvo izmed skladb novo nastajajočega albuma - ... Pesem sicer govori o ….čem drugem, kot o ljubezni. ...

Uporabniki, ki so igrali Azra - Krvava Meri , so igrali tudi sledeče pesmi od Azra : Ako znaš bilo što , Usne vrele višnje , Užas je moja furka , Kao ti i ja , Volim te kad pričaš , Netopir brez kril Detektiv Uroš Poljanšek, po poklicu novinar, v Planici raziskuje zapleten kriminalni primer v zvezi s smučarskimi skoki. Gre za prvo Sivčevo pripoved iz serije S.

POVEZANE KNJIGE