Tista reč

Tista reč - Melvin Burgess | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melvin Burgess
DIMENZIJA
11,30 MB
IME DATOTEKE
Tista reč.pdf
ISBN
5577226837303

OPIS

Tista reč je tista reč, o kateri se ne govori, se ne sme govoriti ali pa se ne zna govoriti - seks namreč. In če se o seksu ne zna govoriti, imajo že dovolj zmedeni pubertetniki še toliko slabša izhodišča za oblikovanje pristnega in iskrenega odnosa do sebe in nasprotnega spola. Kako izgleda najstniška seksualnost brez čustvene podlage, nam pokažejo trije prijatelji, ki vsak na svoj način naredijo prve korake v svet brezobzirne spolnosti. Dino se levi v plejbojčka, Ben skače v posteljo s profesorico umetnosti, Jonathon pa najde simpatijo v dekletu, iz katere se sošolci delajo norca, ker ni ravno manekenka.

Ljudje-pajki z jekleno psiho. Heh, vse tisto, kar jaz nisem. II TISTA REČ 0201.) TISTA REČ - MELVIN BURGESS.

Vabljeni v petek, 18. septembra 2015 od 18ih dalje v picerijo MM na PETKOV ŽUR z ansamblom TISTA REČ. Podpiram idejo za ljubljanski grad, kolikor sem nazadnje videla, se da priti gor peš, (po novem spet) z avtom in seveda z vzpenjačo, čeprav meni ni bogvekaj tista reč.

POVEZANE KNJIGE