Kekčevi izleti

Kekčevi izleti - Franjo Brglez | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franjo Brglez
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
Kekčevi izleti.pdf
ISBN
8892139249530

OPIS

Kot piše na spletni strani Občine ... Izleti, Popotniški nasveti, V razmislek & sanjarjenje. Najinih 26 najboljših idej kam na izlet za vikend.

By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device. Čeprav vodnik Kekčevi izleti, ki je bil glavni navdih za tokratno izbiro poti, napoveduje, da je hoje za zmerne štiri ure, jo zlahka prehodimo v treh, tudi če ne najdemo markacij in jo uberemo po svoje. Zato je to tudi idealen izlet za pomladansko ogrevanje, ko nam še manjka kondicije: na Kraškem robu ni nobene hude strmine. Z naslovom Kekčevi izleti in podnaslovom 50 družinskih potepov po hribih in dolinah so leta 2007 izšli v založbi Mladinska knjiga; knjižica s priloženo brošurico za zbiranje žigov je takoj postala uspešnica.

POVEZANE KNJIGE