Kako brati Jaka Racmana

Kako brati Jaka Racmana - Ariel Dorfman, Armand Mattelard | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ariel Dorfman, Armand Mattelard
DIMENZIJA
9,48 MB
IME DATOTEKE
Kako brati Jaka Racmana.pdf
ISBN
2156721500555

OPIS

Bolj ko popisujeta Disneyjeve like, bolj se namreč zdi, da popisujeta Slovence leta 2019. KAKO BRATI JAKA RACMANA. Imperialistična ideologija v Disneyevih stripih- Dorfman, Mattelart 10,00 € Dodaj v košarico; KAKO PIŠEJO - Marjeta Novak Kajzer 10,00 € Dodaj v košarico; KLASIČNA BOEMA I GENERACIJA BEATNIKA I ODRAZ U KNJIŽEVNIM DJELIMA NJIHOVIH PRIPADNIKA - Katica Ivanišević 25,00 € Dodaj v košarico Kako smo posvojili in živeli Alana Forda.

Imperialistična ideologija v Disneyjevih stripih je pod naslovom Para Leer al Pato Donald prvič izšla leta 1971 v Čilu, v fašističnem obdobju pa so jo skupaj s številnimi drugimi knjigami prepovedali in sežgali. II KAKO BRATI JAKA RACMANA Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna ii kako brati jaka racmana - maska izdajatelj : maska leto izdaje : 2007 Št.stripov: 1 Knjiga Kako brati Jaka Racmana je bila prepovedana skupaj z drugimi marksističnimi in levičarskimi deli, ki so bila v srednjeveškem, ali bolje, fašističnem duhu sežgana na grmadi. - Pia Nikolič, "Iztok Sitar: Kako je Jaka Racman postal fašist, Eseji o družbeni kritiki in politični (ne)korektnosti v stripu. To je bil povod za nastanek knjige Kako brati Jaka Racmana, ki je bila 11.

POVEZANE KNJIGE