Kurdi

Kurdi - Günther Deschner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Günther Deschner
DIMENZIJA
7,8 MB
IME DATOTEKE
Kurdi.pdf
ISBN
1525278326928

OPIS

Kurdi, narod brez države je nenavadna knjiga. Pripoveduje zgodbo o razvoju raztresenega naroda, ki je imel med prebivalci Bližnjega vzhoda manj možnosti, da se oblikuje v nacionalno državo, kot Palestinci. Günther Deschner pa pripoveduje, kako so politični obupanci z roba svetovne politike v nekaj desetletjih prišli zelo blizu temu, da razglasijo samostojno državo. Najbolj presenetljivo je, kako je vsakomur, kdor je sledil razvoju dogodkov na Balkanu na prelomu tisočletja, lahko razumljiva zgodba iz krajev, ki veljajo za skrivnostne in nedostopne. Ervin Hladnik-Milharčič, iz predgovora k slovenski izdaji

American Heritage® Dictionary of... Kurdi. Jump to navigation Jump to search.

The Holy Quran Narrated by Hafs from Asim in the voice of Sheikh Raad Muhammad Al Kurdi High quality for listening and downloading with direct links , Članki z oznako Kurdi. prvi mesec samo 1 eur.

POVEZANE KNJIGE