Lovci na kul

Lovci na kul - Scott Westerfeld | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Scott Westerfeld
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
Lovci na kul.pdf
ISBN
2812911436796

OPIS

Kaj vse dandanes pomeni beseda »kul«? Ste se kdaj vprašali, kdo odloča, kaj je kul? Kdo je prvi začel nositi denarnico na verigi? Kdo je prvi namenoma oblekel preširoke hlače? Sedemnajstletni Hunter je lovec na kul. Išče inovatorje in prodaja njihove zamisli, dokler nekega dne ne naleti na polno skladišče najbolj kul superg, kar jih je kdaj videl. Začne se nora pustolovščina, ki je ne smete zamuditi.

... [Video] Lovci na lažne novice [Video] Kaj so lažne novice [Video] Zakaj lažne novice niso sprejemljive [Projekt] Iskanje resnice v svetu lažnih novic. Komentatorji in drugi lovci na bajne zaslužke brez truda in znanja! Vse je zaman, če nimate obrambe proti virusom! Naj vas razsvetlim in ne šparajte penezov za luksuz.

Podobne oddaje: Muškarac godinu dana zlostavljao majku: prošle subote sve je kulminiralo kada je fizički nasrnuo na nju i sestru koja ju je branila. Uhićen je.

POVEZANE KNJIGE