Klub oboževalcev

Klub oboževalcev - Goran Tribuson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Goran Tribuson
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Klub oboževalcev.pdf
ISBN
7109415106304

OPIS

Pet starih prijateljev, osivelih rokerjev, ki so mladost in dober del odrasle dobe preživeli na vrtu lokalne pivnice in v družbi radoživih prijateljic, se pri 46 letih soočijo z možnostjo razhoda. Forever Young se enkrat izpoje, tudi če imaš tisoč vinilnih plošč in analogni ojačevalec z žarnicami. Eden resno zboli, drugega je ravno zapustilo dekle, tretji začasno živi v zaporu ... Anonimni pripovedovalec je seveda avtor sam, kakršnega poznamo že iz njegovih prejšnjih del. Klub oboževalcev sicer velja za Tribusonov peto avtobiografijo, a je veliko več kot to, saj vsebuje več duhovitih domislic kot pet življenj skupaj. Očitni so vplivi Nicka Hornbyja (lestvica komadov, ki bi jih radi predvajali na svojem pogrebu), vendar je vsebinsko jedro romana popolnoma izvirno in neponovljivo – tribusonovsko.

An organization of people (fans) of a particular person or body of works. An organization of people (fans) of a particular person or body of works.

1.147 všečkov. Klub oboževalcev oddaje Big Brother slavnih Elektrika, elektronika in optika; Energija in okolje; Gradbeništvo; IT, Internet, raziskave in razvoj; Izobraževanje, usposabljanje in organizacije KLUB OBOŽEVALCEV SKUPINE NAIO SSAION, Cesta IX 32, 3320 Velenje.

POVEZANE KNJIGE