Zgodbe za težko noč

Zgodbe za težko noč - Jordan Cvetanović | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jordan Cvetanović
DIMENZIJA
5,67 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe za težko noč.pdf
ISBN
6210251990650

OPIS

Izjema so Dnevi zavrženosti. Čuječnice za lahko noč so zbirka kratkih zgodb, ki nas popeljejo čez leto, in izpostavljajo drobne radosti, ki nam polepšajo življenje. lustrirana knjiga o prigodah iz vsakdanjega življenja, ob katerih nam postane prijetno in toplo, vas bo zagotovo zazibala v sladek sen … ali pa se boste ob njej vsaj umirili in začutili, da je ... Se po stresem dnevu zvečer težko umirite? In še težje zaspite? Niste edini.

Zato sva se odpravila na pot proti Celju. Pripeljeva se na lokacijo, kjer sva rezervirala prostor " za dnevni počitek " : savna, "fačuzi" , postelja, mmm ter sex sofa. Film, za katerega nihče ni popolnoma prepričan, ali je bolj primeren za božič ali za noč čarovnic, v resnici je Predbožična mora primerna za oboje.

POVEZANE KNJIGE