Ujemanja

Ujemanja - Jasna Blažič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Blažič
DIMENZIJA
5,69 MB
IME DATOTEKE
Ujemanja.pdf
ISBN
9127831396172

OPIS

Jasna Blažič je v pričujoči knjigi zbrala kratke prozne zapise, ki se ukvarjajo z nepričakovano povezanimi dogodki in naključji, ki so del našega vsakdana, a jih le stežka opazimo. Navadni posamezniki se zapletajo v nenavadne dogodivščine, zaradi katerih v njihovem življenju zapiha nov veter. Pisava Jasne Blažič je pronicljiva, z izjemnim občutkom za podrobnosti. »A če bi pogledali v zakulisje, bi videli polno níti, katerih vzorec bi pred našimi očmi nastajal na videz slučajno; če pa bi si vzorec ogledali še bolj podrobno, bi morda opazili, da ga med seboj odvisno tkejo nam nevidne roke – in te morda delujejo celo po načrtu, po zamišljeni zgodbi ali libretu.«

Poznavanje najosnovnejših značilnosti že samo Sončevih znakov (to je to, kar smo po horoskopu) nam seveda omogoča lažje sodelovanje z ljudmi, vzpostavljanje boljših in pristnejših odnosov, in konec koncev lastno osebno rast; saj jeza nas zelo ... Preglednica vsebuje vseh devet kombinacij ujemanja števil našega novega imena. Številke v belih poljih označujejo moč oziroma vpliv posameznih kombinacij (številka 5 pomeni najmočnejšo energijo, 1 pa najšibkejšo).

Duhovna numerologija uči, da se duša inkarnira ravno iz tega razloga: učenje.. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Uporaba KAZALa in UJEMAnja namesto funkcije VLOOKUP.

POVEZANE KNJIGE