Skok v smetano

Skok v smetano - Edo Marinček | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Edo Marinček
DIMENZIJA
12,85 MB
IME DATOTEKE
Skok v smetano.pdf
ISBN
5854929840541

OPIS

Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno. Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco. Edo Marinček: Skok v smetano, izumitelj Peter Florjančič pripoveduje o svojem življenju Mladinska knjiga, zbirka Spomini in izpovedi, Ljubljana, 2007, 29,96 € Več: Kupim knjigo z naslovom Skok v smetano avtorja Edo Marinšek, izdaja cca.

termometer Avtor: Barbara Gradič Oset Ko bereš knjige, ne moreš verjeti, da se lahko nekomu, ki je še Slovenec po vrhu, dogaja tako polno in zanimivo življenje. ... Danes, ko v svojem blejskem domu Ëakam na za­ dnji, veËni ples z Matildo, le teæko verjamem, da je skok v smetano pravzaprav trajal vse moje dosedanje æivljenje.

POVEZANE KNJIGE