Sanjajo tisti, ki preveč spijo

Sanjajo tisti, ki preveč spijo - Nejc Gazvoda | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nejc Gazvoda
DIMENZIJA
12,31 MB
IME DATOTEKE
Sanjajo tisti, ki preveč spijo.pdf
ISBN
6978291799019

OPIS

Lotila pa sem se tudi biografije Borisa Cavazze izpod peresa Vesne Milek." Zanimive povezave: Recenzija knjige Nejca Gazvode Vevericam nič ne uide. Recenzija knjige Vesne Milek: Cavazza.

Nejc Gazvoda (1985, Novo mesto) je pisatelj in režiser. Za svoje prvo delo, zbirko kratke proze Vevericam nič ne uide, je 2006 prejel nagrado Dnevnikova fabula za najboljšo zbirko kratke proze ter nagrado zlata ptica.Njegov drugi roman Sanjajo tisti, ki preveč spijo je izšel leta 2007, leta 2009 je sledil še roman V petek so sporočili, da bo v nedeljo konec sveta. Zakotna vasica nekje med slovenskimi gozdovi, nad katero se dviguje star grad, v njem pa živi skupina genialnih posameznikov, ki imajo nadnaravne sposobnosti.

POVEZANE KNJIGE