Angelci padajo gor

Angelci padajo gor - Rudi Podržaj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rudi Podržaj
DIMENZIJA
9,14 MB
IME DATOTEKE
Angelci padajo gor.pdf
ISBN
8581619441447

OPIS

Angelc je mlad moški angelskega izgleda z eno samo pomanjkljivostjo – ima širok razmik med očmi. To pa postane njegova najmanjša težava, ko se zaplete v sumljive posle s svojim sodelavcem Liscem. Ko prvič pretenta varuhe reda in miru, se začne počutiti vsemogočnega. Zapravlja denar, spogleduje se z Liščevimi hčerkami in načrtuje naslednji zaslužek. Seveda se stvari kmalu zapletejo. Zgodba je postavljena v urbanizirano podeželsko okolje, kjer tradicionalne patriarhalne vrednote naglo izgubljajo svoj vpliv. Avtor Rudi Podržaj je prvencu Begave melodije dnevov (2003) dodal svež roman, ki predstavlja analizo posttranzicijske družbe. 

Angelci padajo gor. Ljubljana, Modrijan, 2007.

Objavil je še knjigo za otroke Nikolin potepin (2008) in se ... Angelska gora s skrivnostnim Otliškim oknom je prekrasna destinacija za praznični konec tedna. Materinski dan in velikonočni prazniki skupaj so dober razlog, da se predamo lepotam narave.

POVEZANE KNJIGE