Živimo z rastlinami

Živimo z rastlinami - Tatjana Angerer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatjana Angerer
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Živimo z rastlinami.pdf
ISBN
8095185253423

OPIS

Na več kot 200 barvnih straneh so po abecednem redu (od baldrijana do žajblja) z ilustracijo in fotografijo predstavljene predvsem tiste rastline, ki po modernih znanstvenih dognanjih blagodejno vplivajo na človeški organizem, vse pa so splošno razširjene in ni strahu, da bi jih iztrebili. ... Živimo z rastlinami.

Toliko je še stvari, ki bi jih radi delili z vami ... O tem, kako je tako za posameznika kot za celotno družbo pomembna ustrezna vzgoja, ki se začenja že v najzgodnejšem otroškem obdobju, sem se pogovarjala z gospo Ines Kristan Trampuš, waldorfsko vzgojiteljico, ki je svoje osebno življenje in delo prepletla s predšolskimi otroki in seveda njihovimi starši. S sobnimi rastlinami do čistega zraka! vir slike: www.craveonline.com. Vir onesnaženja smo tudi ljudje, kar je še posebej očitno v primeru, ko se v dobro zaprtem prostoru naenkrat nahaja večje število ljudi (pomislite npr.

POVEZANE KNJIGE