Serijski morilec

Serijski morilec - Samanta Hadžič Žavski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samanta Hadžič Žavski
DIMENZIJA
9,11 MB
IME DATOTEKE
Serijski morilec.pdf
ISBN
8472971260208

OPIS

V zbirki kratkih zgodb Serijski morilec, Samanta Hadžič Žavski spretno združuje srhljivost in družinsko travmatiko, pravzaprav kulturno nelagodje nastopi povsod, kjer bi po naših naučenih vzorcih in predvidevanjih moralo pokati od ljubezni, požrtvovalnosti in naravne medsebojne privrženosti. V zgodbah so glavni liki največkrat ženski, avtorica obravnava položaj ženske v družinski, materinski in družbeni vlogi, pri čemer prevprašuje te in še katere vloge, ki naj bi bile ženskam pisane na kožo.

Ker je deloval kot karizmatičen in šarmanten moški, je svoje žrtve hitro zvabil v past. Vam ime Hannibal Lecter zveni znano? Gre za filmski lik, ki ga je leta 1981 v svojih romanih 'iznašel' prodorni pisec detektivk Thomas Harris, pozneje pa je bil prikazan tudi v številnih filmskih uspešnicah, v katerih so ga upodobila znana igralska imena, med njimi Anthony Hopkins, Aaran Thomasin Brian Cox.Dr. Hannibal Lecter je forenzični psihiater in kanibalski serijski morilec in ravno ... Predstavitev najbolj šokantnih umorov nacističnega sistema.

Liki, kot sta Hannibal Lecter in Michael Myers, so vsekakor zastrašujoči. Odpri galerijo.

POVEZANE KNJIGE